CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Modificare importantă pentru traseul liniei 36

Pentru o mai bună asigurare a cerințelor de mobilitate ale călătorilor din zona cartierului Tractorul, RATBV va extinde de luni, 25 martie 2024 traseul liniei 36, acesta urmând a deservi încă patru stații nou înființate. Modificarea a fost aprobată de Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov și va genera și o îmbunătățire a frecvenței trecerilor prin stații a autobuzelor de pe linia 36 la orele de vârf.  

      Noul traseu va deservi noile stații de îmbarcare / debarcare denumite ”Bronzului” (pe strada 1 Decembrie 1918),” Ioan Socec” (pe strada 1 Decembrie 1918), ”Ștefan Baciu” (pe strada Ștefan Baciu) și ”Alexandru Ciurcu” (pe strada Alexandru Ciurcu).

       Menționăm faptul că traseul cu indicativul 36 va fi prelungit de la giratoriul dintre străzile Independenței și 1 Decembrie 1918 și va circula apoi pe străzile: 1 Decembrie 1918, Ștefan Baciu, Alexandru Ciurcu, Argintului, Bronzului, ajungând în cap de linie ”Independenței”. În noua configurație a traseului liniei 36 stațiile “1 Decembrie 1918” (spre cap linie Independenței) și “Aluminiului” nu vor mai  fi deservite.

       RATBV va afișa pe site-ul www.ratbv.ro și în toate stațiile de pe traseu noile grafice de circulație, acestea urmând a purta mențiunea ”Valabil din 25.03.2024”.