CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Orarele de circulație valabile în perioada Sărbătorilor

RATBV S.A. aduce la cunoștința călătorilor faptul că în perioada următoare mijloacele de transport în comun vor circula după următorul program:
- În zilele de 25 și 26 decembrie 2021, precum și în zilele de 1 și 2 ianuarie 2022: orare corespunzătoare unor zile de duminică, cu mențiunile că ultimele plecări în cursă în ziua de 31 decembrie vor avea loc la orele 21.00, iar primele plecări în traseu în ziua de 1 ianuarie 2022 vor fi la orele 07.30;
- În toate celelalte zile autobuzele și troleibuzele vor circula potrivit graficelor obișnuite din zilele lucrătoare.
Menționăm faptul că aceleași orare de circulație se vor avea în vedere în zilele menționate și pe toate traseele din zona metropolitană. În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm rugămintea călătorilor să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”.
Angajații societății noastre vor monitoriza cererea de transport existentă pe anumite linii frecventate cu precădere în zilele libere, ca de exemplu linia 20 și vor lua măsurile necesare pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale clienților săi.

Deoarece, potrivit datelor primite la RATBV, în data de 23 decembrie 2021, aproape toate unitățile de învățământ situate în zona centrului vechi al orașului nu vor avea cursuri în format fizic, RATBV nu va efectua mâine cursele de transport pentru elevi. Societatea noastră le mulțumește tuturor copiilor ce folosesc acest serviciu, precum și părinților lor, pentru felul în care au înțeles să utilizeze și în anul 2021 această facilitate a sistemului de transport public din Brașov.