CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

RATBV redeschide linia 60 în Poiana Brașov

Odată cu deschiderea sezonului de ski în Poiana Brașov, RATBV operaționalizează de mâine, 24 decembrie 2021, linia 60, traseu ce asigură legătura între Silver Mountain – parcarea Poiana Mică – terminalul din Poiana Brașov (parcarea mare) și Telecabina din Poiana Brașov. Acest traseu are doar patru stații, asigurând o legătură rapidă și directă între zonele de interes ale Poienii Brașov.

Această linie sezonieră de transport public constituie o alternativă excelentă la transportul cu autoturismele personale în interiorul stațiunii, mai ales că poate fi gratuită: persoanele care își parchează mașina în Poiana Mică, pe baza tichetului de plată a parcării, pot călători gratuit cu autobuzele de pe linia 60. Altfel, o călătorie costă 2,5 lei. Persoanele care au validat bilet pe linia 20 își pot continua călătoria din terminalul din Poiana Brașov către Telecabină cu același titlu de călătorie. De asemenea, persoanele care dețin abonamente de transport valabile în municipiul Brașov pot călătorii cu acestea și pe linia 60.

În cele patru stații de îmbarcare/debarcare a călătorilor vor fi afișate orarele de circulație, cu mențiunea că numărul de autobuze va fi suplimentat de fiecare dată când există cerere de transport.