CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Mai multe autobuze pe liniile 9 și 15

RATBV va crește de mâine, 10 mai, numărul de curse ce vor fi efectuate pe liniile 9 (Rulmentul – Stadionul Municipal) și 15 (Triaj - Avantgarden). La această suplimentare se adaugă și unele schimbări de trasee, astfel că zona Coresi va fi semnificativ mai bine deservită de transportul public.

Concret, pe traseul cu nr. 9 vor circula de mâine, în zilele lucrătoare, la orele de vârf, patru autobuze în loc de trei, rezultând o frecvență a trecerilor prin stații de circa 17 minute, iar pe linia 15 vor circula, în intervalele menționate, patru autobuze în loc de două, câte sunt acum, fiind obținută o frecvență a trecerilor prin stații de circa 16 minute.

În ceea ce privește modificarea traseelor:

-         Linia 9 nu va mai intra pe platforma Coresi și nu va mai deservi stațiile ”Auchan Coresi” și ”Cineplex”. Această din urmă stație va fi desființată.

-         Linia 15 va fi deviată de pe strada Zaharia Stancu (stația CORESI 2) pe strada Tudor Arghezi, strada Henri Coandă, platforma CORESI, pentru a deservi stația AUCHAN CORESI, apoi va ieși din nou pe strada Zaharia Stancu pentru stația 13 Decembrie.

Pe site-ul www.ratbv.ro și în toate stațiile de pe cele două trasee au fost postate astăzi noile grafice de circulație, după cum urmează:

-         Linia 9 – plecări din Rulmentul - https://www.ratbv.ro/afisaje/9-intors.html

-         Linia 9 – plecări din Municipal - https://www.ratbv.ro/afisaje/9-dus.html

-         Linia 15 – plecări din Triaj – https://www.ratbv.ro/afisaje/15-intors.html 

-         Linia 15 – plecări din Avantgarden - https://www.ratbv.ro/afisaje/15-dus.html

Afișele cu noile orare, din stații și de pe site, poartă mențiunea ”Valabil din 10.05.2024”.